menu

Ervaringen

Wil jij jouw relatie met de natuur verdiepen? Ik creëer inspirerende ervaringen in het groen zodat jij je nog meer verbonden voelt met de natuur. Meld je aan voor één van de onderstaande events!

Lijkt het jou leuk om zelf natuurervaringen te creëren of werk jij op het gebied van mens-natuur relaties en wil je je netwerk uitbreiden? Word onderdeel van de mens-natuur community via onderstaande link!

 

 

Droom

Een natuurinclusief Nederland waarin mensen in contact staan met de natuur, met zichzelf en met elkaar. Waarin we bewust aandacht geven aan onze relatie met de natuur. Een relatie opbouwen van wederkerigheid waarbij geven en nemen vanzelfsprekend meer in balans zijn. Waarin de natuur meer ruimte krijgt, onderdeel uitmaakt van het dagelijks leven en toegankelijk is voor iedereen.

Wat ik doe

Ik creëer ervaringen en start projecten waarin ik mensen in contact breng met de natuur, met zichzelf en met elkaar. Hiermee onderzoek ik de relatie tussen mens en natuur en ga ga ik op zoek naar nieuwe perspectieven.

Projecten

StudioKiem, Ecosysteemtherapie, Werk aan de Waalse Wetering, Not your average plantencursus, De Paardenbloemcoach, basiscursus natuurfotografie, natuureducatie

Samenwerkingen

Werk aan de Waalse Wetering, Staatsbosbeheer, IVN, Steck