menu

luisteren,
voelen,
verwonderen,
spelen,
ervaren,
ontdekken.

Dit is wat ik doe en wie ik ben in de natuur.

OVER MIJ

Wat ik doe

Ik creëer natuur belevingsconcepten waarin de relatie die we als mens met de natuur hebben centraal staat. Natuureducatie is vaak primair gericht op kennisoverdracht en hoewel dit belangrijk is, is dit niet het hele verhaal. Onze relatie met de natuur is niet alleen rationeel, maar ook emotioneel van aard. Dit wordt duidelijk als je iemand vraagt een bijzondere natuurervaring te beschrijven. Een mooie zonsondergang op een bijzondere plek roept transcendente gevoelens op van verbondenheid, schoonheid of vrijheid. Het gaat dan niet om soortenkennis. In de concepten die ik ontwikkel komen beide perspectieven samen wat leidt tot meer verbondenheid met de natuur.

Partners

Werk aan de Waalse Wetering / Staatsbosbeheer / IVN / Steck / Kunst Centraal

Droom

Een natuurinclusief Nederland waarin mensen in contact staan met de natuur, met zichzelf en met elkaar. Waarin we bewust aandacht geven aan onze relatie met de natuur. Een relatie opbouwen van wederkerigheid waarbij geven en nemen vanzelfsprekend meer in balans zijn. Waarin de natuur meer ruimte krijgt, onderdeel uitmaakt van het dagelijks leven en toegankelijk is voor iedereen.

Wat ik doe

Ik creëer ervaringen en start projecten waarin ik mensen in contact breng met de natuur, met zichzelf en met elkaar. Hiermee onderzoek ik de relatie tussen mens en natuur en ga ga ik op zoek naar nieuwe perspectieven.

Projecten

StudioKiem, Ecosysteemtherapie, Werk aan de Waalse Wetering, Not your average plantencursus, De Paardenbloemcoach, basiscursus natuurfotografie, natuureducatie

Samenwerkingen

Werk aan de Waalse Wetering, Staatsbosbeheer, IVN, Steck