menu

Aanbod /

Fotografie

Van natuur projecten en fotografie tot ontbijten met geiten (ja, je leest het goed) – ik organiseer betekenisvolle ervaringen van en in het groen zodat jij je nog meer verbonden voelt met de natuur. Want in de natuur kun je mensen ontmoeten, inspiratie opdoen of gewoon weer even tot jezelf komen. 

 

Van natuur projecten en fotografie tot ontbijten met geiten (ja, je leest het goed) – ik organiseer betekenisvolle ervaringen van en in het groen zodat jij je nog meer verbonden voelt met de natuur. Want in de natuur kun je mensen ontmoeten, inspiratie opdoen of gewoon weer even tot jezelf komen. Van natuur projecten en fotografie tot ontbijten met geiten (ja, je leest het goed) – ik organiseer betekenisvolle ervaringen van en in het groen zodat jij je nog meer verbonden voelt met de natuur. Want in de natuur kun je mensen ontmoeten, inspiratie opdoen of gewoon weer even tot jezelf komen. Van natuur projecten en fotografie tot ontbijten met geiten (ja, je leest het goed) – ik organiseer betekenisvolle ervaringen van en in het groen zodat jij je nog meer verbonden voelt met de natuur. Want in de natuur kun je mensen ontmoeten, inspiratie opdoen of gewoon weer even tot jezelf komen. Van natuur projecten en fotografie tot ontbijten met geiten (ja, je leest het goed) – ik organiseer betekenisvolle ervaringen van en in het groen zodat jij je nog meer verbonden voelt met de natuur. Want in de natuur kun je mensen ontmoeten, inspiratie opdoen of gewoon weer even tot jezelf komen. 

Droom

Een natuurinclusief Nederland waarin mensen in contact staan met de natuur, met zichzelf en met elkaar. Waarin we bewust aandacht geven aan onze relatie met de natuur. Een relatie opbouwen van wederkerigheid waarbij geven en nemen vanzelfsprekend meer in balans zijn. Waarin de natuur meer ruimte krijgt, onderdeel uitmaakt van het dagelijks leven en toegankelijk is voor iedereen.

Wat ik doe

Ik creëer ervaringen en start projecten waarin ik mensen in contact breng met de natuur, met zichzelf en met elkaar. Hiermee onderzoek ik de relatie tussen mens en natuur en ga ga ik op zoek naar nieuwe perspectieven.

Projecten

StudioKiem, Ecosysteemtherapie, Werk aan de Waalse Wetering, Not your average plantencursus, De Paardenbloemcoach, basiscursus natuurfotografie, natuureducatie

Samenwerkingen

Werk aan de Waalse Wetering, Staatsbosbeheer, IVN, Steck